Jump to content
PathLabTalk

Search the Community

Showing results for tags 'failed'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Info
    • Question of the Day
    • Introductions
    • Job Postings
    • Off Topic
    • Site Comments / Suggestions
  • BloodBankTalk (USA)
    • Transfusion Services
    • Patient Questions
    • Accrediting Agencies
    • Billing
    • Case Studies
    • Computer Systems / Software / ISBT128
    • Donor Services and Donor Recruitment
    • Education / Quality
    • Equipment
    • Immunohematology Reference Laboratories
    • Tissue, stem cells, and bone marrow
    • Vendor Section
    • All other topics
  • BloodBankTalk (United Kingdom)
    • Haemovigilance
    • Quality
    • UK Guidelines
  • ChemLabTalk
    • General Information
    • Equipment
    • Accrediting Agencies
  • HemeLabTalk
    • General Information
    • Accrediting Agencies
  • MicroLabTalk
    • General Information
    • Quality
  • POCTalk
    • General Information
    • Accrediting Agencies
    • Vendor Selection

Blogs

  • PathLabTalk News

Categories

  • User Submitted
    • Audit checklists
    • Direct Observation Checklists
    • Educational Materials
    • Forms
    • SOPs
  • United States
    • FDA Blood Guidances
    • FDA Memorandum to Blood Establishments
  • Canada
    • Health Canada

Categories

  • BloodBankTalk
  • ChemLabTalk
  • HemeLabTalk
  • MicroLabTalk
  • POCTalk
  • General Lab

Categories

  • Lab Assistants
  • Medical Laboratory Scientists
  • Research
  • Nursing

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Biography


Location


Occupation


Real Name

Found 1 result

  1. Hello Blood Bankers, I recently ran into my first unsatisfactory Antigen typing QC. A tech performed QC for an "e" antisera using a heterozygous cell. Results were negative at IS and negative after 5 min incubation. This was repeated by the same tech and later repeated by myself:Results did not change. The "e" antisera was ran with a different heterozygous cell and results were negative at IS and 2+ after 5 min incubation. Both the cells and the antisera were near expiration date. However, I'm a bit confused as to what corrective action is needed. How do I prove my panel cells are working correctly and how do I prove my antisera is working correctly? I think I proved my antisera is working correctly by running it with another Hetero cell. Should I run my panel cell with a new antisera to prove the panel is "e" positive? Thank you, Serafin
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.